Sa prvim prolećnim danima, uveliko radite „generalku“ stana i kuće? Stigli ste do podova i voleli biste čarobno rešenje za njihovu besprekornost. Postignite je u pet koraka.

  1. Izbor tehnike za brisanje zavisi od vrste poda. Neki podovi se mogu više, a drugi manje kvasiti.
  2. Laminat brišete mop krpom. Mop krpu umačete u vodu u koji ste sipali i Čistuljko, ocedite, pa prebrišite. Ne sme biti previše vlage na laminatu.
  3. Ako je brodski pod voskiran, čistite ga suvom krpom. Ukoliko je premazan uretanom ili poliuretanom onda, mop krpu umočite u vodu u koju ste sipali Čistuljko (u 1 litar vode ide 20 ml Čustuljka). Pre brisanja, mop krpu ocedite. Bambus podovi se čiste na isti način, s tim da ih na kraju, treba prebrisati i sa suvom mikrofiber krpom.
  4. Za podove od prirodnog kamena, nemojte koristiti sirće, amonijak i varikinu (izbeljivač). Ti sastojci ga mogu oštetiti, čak i u malim količinama. U čišćenju kamenog poda koristite pH neutralno sredstvo za čišćenje i mop krpu od mikrofibera.
  5. Za vinil podove i pločice, u boci sa raspršivačem u 1 litar tople vode sipati 20 ml Čistuljka. Poprskajte pod ili pločice, pa ih prebrišite mop krpom od mikrofibera. Pređite na sledeći deo ponavljajući istu radnju.

Čistuljko je prijatnog mirisa, sadrži manje od 5% nejonskih surfaktanata, konzervans i obojen je. Čisti sve radne površine, pločice i podove u domaćinstvu i zdravstvenim ustanovama.