ASEPSSOL 1%

Gotov dezinfekciono deterdžentski rastvor
Pakovanje: 750 ml, 1 L, 5 L, 10 L

Sastav

  • 100 ml rastvora sadži 1% kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil-C12-18 – alkildimetil, hloridi,  CAS broj:  68391-01-5

Osobine

  • Asepssol 1 % je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje sa delovanjem na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa—viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva „new castle″ bolest živine.
    Nerazblažen proizvod pokazuje potpuni dezinfekcioni efekat posle 30 sekundi od kontakta sa bakterijama, uključujući i Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA).

Namena

  • Asepssol 1% je gotov radni rastvor namenjen za dezinfekciju podova i površina u domaćinstvima, bolnicama i domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama i sredstvima javnog prevoza i transporta …
Način primene

Asepssol 1% se upotrebljava raspršivanjem, prebrisavanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se formira zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u direktan kontakt sa hranom, posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom.
Koristiti biocide bezbedno. Pre korišćenja uvek pročitati etiketu i informacije o proizvodu.

Stupite u kontakt sa nama