Za vreme praznika, svi želimo da predahnemo od dnevnih obaveza i da što više vremena provedemo sa najbližima. Međutim, neke kućne obaveze moramo uvrstiti u svakodnevnu rutinu kao što je pranje sudova posle prazničnog ručka. Uz pomoć par saveta možemo skratiti taj posao i nastaviti sa uživanjem u prazničnoj atmosferi.

Saveti kako da brzo operete sudove za vreme praznika

Pre nego bilo šta počnete, potrebno je da sa posuđa očistite ostatke hrane. Ako imate vremena, potopite sudove. Koristite rastvor sode bikarbone, deterdženta za pranje posuđa i vrele vode. Ako nemate vremena da potopite suđe, neposredno pre pranja koristite isti rastvor i napunite sudoperu vrelom vodom. Nakon toga ubacite suđe u sudoperu. Isperite suđe u vreloj vodi i stavite na stalak za ceđenje posuđa.

Čaše brišite suvom krpom nakon pranja. Na taj način ćete izbeći pojavljivanje mrlja od kapljica vode.

Ako pratite pomenute korake, pranje posuđa postaje rutinski posao koji ćete završiti za petnaestak minuta. Ne dopustite nagomilavanje posuđa već ga operite nakon svakog obroka.
I na kraju, nakon pranja suđa, oribajte i sudoperu. To ćete najlakše uraditi ako koristite već pomenuti rastvor sode bikarbone i deterdženta.

Naša preporuka je KOLIBRI GRANDE

To je tečni deterdžent prijatnog mirisa za pranje i odmašćivanje posuđa. Prisustvo glicerina u preparatu sprečava isušivanje kože Vaših ruku. Kolibri Grande je namenjen za svakodnevno pranje posuđa. Odstranjuje masnoću i zaprljanja, a nakon njegove primene posuđe dobija blistavi sjaj i belinu.

Srećne praznike želi Vam Vaš Jasvel!