Ukoliko imate pločice u kuhinji ili kupatilu sigurno Vam se mnogo puta desilo da se usled korišćenja isprljaju i zamaste.

Najviše prljavštine i plesni se hvata između pločica.

Takođe, sapunica, kamenac i druge suptstance se mogu nahvatati na ovim površinama. Ono što je najbitnije kako bi se lakše uklonile ove pljavštine je redovno čišćenja podova, koje će učiniti da prljavština i prolivanje tečnosti ne dobiju priliku da se osete udobno, tj. da se zadrže predugo na podu. Potrebno ih je očistiti u najkraćem mogućem roku. Lako se skidaju krpom, toplom vodom i blagim deterdžentom. S obzirom da bi bilo idealno da to radite svakodnevno najboje je da za tu priliku korisite blaga sredstva za higijenu koja neće biti previše agresivna ni za podne površine, a ni po vaše zdravlje što je posebno važno ako imate decu ili kućne ljubimce. Sa druge strane ovi proizvodi treba da budu dovoljno efikasni u uklanjanju i odmašćivanju površina, kako biste bili zadovoljni rezultatom.

Naša preporuka je da koristite Kolibri Čistuljko.

To je tečno obojeno sredstvo prijatnog mirisa za pranje i čišćenje svih površina koje zahtevaju čestu primenu. Čisti, odmašćuje i ostavlja prijatan miris nakon primene. Idealan za pranje pločica, podova i većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama i domaćinstvu za svakodnevnu primenu. Koristi se pomešan sa vodom osim u slučajevima kada je reč o otpornijim nečistoćama kada sredstvo treba sipati direktno na površinu koja se čisti, zatim obrisati i isprati vodom.

Izvor: www.podovi.org/