Čišćenje podnih pločica u kupatilu može biti zastrašujući zadatak, ali sa pravim alatima i tehnikama, ovaj posao se može učiniti mnogo lakšim.
Evo vodiča korak po korak o tome kako očistiti podne pločice u kupatilu:

  • Uklonite svu prljavštinu: Očistite ili usisajte pod kupatila da biste uklonili svu prljavštinu i ostatke.
  • Prethodno tretirajte fugu: Nanesite sredstvo za čišćenje fuge na linije i ostavite da odstoji nekoliko minuta kako bi se otklonila prljavština i mrlje.
  • Očistite pločice: Koristite četku za ribanje ili četku sa čvrstim dlačicama da biste očistili pločice i fugne rastvorom tople vode i blagog deterdženta ili sredstva za čišćenje pločica.
  • Isperite pločice: Koristite čistu krpu da temeljno isperite pločice čistom vodom.
  • Osušite pločice: Koristite suvu krpu da biste potpuno osušili pločice. Ovo će pomoći u sprečavanju stvaranja vodenih mrlja i pruga.
  • Nanesite zaptivač: Nanesite zaptivač za fugiranje na fugne kako biste sprečili buduće mrlje i nakupljanje prljavštine.
  • Održavajte pločice: Redovno čistite podne pločice u kupatilu kako biste sprečili nakupljanje prljavštine i mrlja. Svakodnevno čistite ili usisavajte pod i obrišite ga jednom nedeljno blagim deterdžentom ili sredstvom za čišćenje pločica.

Prateći ove korake, možete zadržati svoje podne pločice u kupatilu čistim i lepim godinama koje dolaze.

To je univerzalni deterdžent prijatnog mirisa za pranje i čišćenje podova sa pojačanim dejstvom odmašćivanja. Ovo tečno obojeno sredstvo prijatnog mirisa za pranje i čišćenje svih površina koje zahtevaju čestu primenu. Čisti, odmašćuje i ostavlja prijatan miris nakon primene. Idealan je za pranje pločica, podova i većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama i domaćinstvu za svakodnevnu primenu.
Način primene: 20 ml sredstva rastvoriti u 1 L vode. 1L proizvoda dovoljan je za 50 L radnog rastvora. Za otpornije nečistoće sipati sredstvo direktno na površinu koja se čisti, obrisati i isprati vodom.

Uvek uz vas, Vaš Jasvel!