Održavanje podova je presudno za održavanje higijene doma, jer se odatle, ukoliko nisu čisti, sva prljavština raznosi po celoj kući ili stanu.

Pri tom, podovi su najveće i najizloženije površine u domu. Deca se igraju na podu, u kuhinji se pločice od prženja umaste prskanjem vrlo brzo, a bosim nogama se iz kupatila raznosi vlaga po drvenim podovima koji to loše podnose.

Hodnici, predsoblja i terase, direktno su izloženi nečistoći koju unosima spolja, a odatle je samo par koraka kojima bakterije, toksične materije i alergeni stižu do male dece, tapaciranog nameštaja ili trpezarije, pa je jasno zašto je važno da podovi uvek budu čisti.

Jasvelov koncentrovani univerzalni biocidni proizvod za pranje i čišćenje podnih površina i pločica sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na patogene mikroorganizme. Idealan za pranje pločica, podova, većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama, sportskim halama, hotelima, restoranima i domaćinstvu.

Veoma efikasna formula i za najotpornije prljavštine na unutrašnjim i spoljnim površinama, a naročito onim koje iziskuju viši nivo higijene. Produženi efekat dejstva i mala potrošnja sa velikim učinkom čišćenja čine ga jednim od najčešće odabranih sredstava za pranje, dezinfekciju i održavanje.

Najbolje je rastvoriti 20 ml Podosept-a u 5 litara vode. Jedan litar Podosept-a je dovoljan za 250 litara radnog rastvora. Površine koje se ne moraju ispirati usled dejstva baktericida ostaju duži vremenski period otporne na rast i razvoj širokog spektra bakterija.

Uvek uz Vas, Vaš Jasvel!