Održavanje podova je presudno za održavanje higijene doma, jer se odatle, ukoliko nisu čisti, sva prljavština raznosi po celoj kući ili stanu.
Pri tom, podovi su najveće i najizloženije površine u domu. Deca se igraju na podu, u kuhinji se pločice od prženja umaste prskanjem vrlo brzo, a bosim nogama se iz kupatila raznosi vlaga po drvenim podovima koji to loše podnose.
Hodnici, predsoblja i terase, direktno su izloženi nečistoći koju unosima spolja, a odatle je samo par koraka kojima bakterije, toksične materije i alergeni stižu do male dece, tapaciranog nameštaja ili trpezarije, pa je jasno zašto je važno da podovi uvek budu čisti.

Naša preporuka je PODOSEPT

Jasvelov koncentrovani univerzalni biocidni proizvod za pranje i čišćenje podnih površina i pločica sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na patogene mikroorganizme. Idealan za pranje pločica, podova, većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama, sportskim halama, hotelima, restoranima i domaćinstvu.
Veoma efikasna formula i za najotpornije prljavštine na unutrašnjim i spoljnim površinama, a naročito onim koje iziskuju viši nivo higijene. Produženi efekat dejstva i mala potrošnja sa velikim učinkom čišćenja čine ga jednim od najčešće odabranih sredstava za pranje, dezinfekciju i održavanje.

Najbolje je rastvoriti 20 ml Podosept-a u 5 litara vode. Jedan litar Podosept-a je dovoljan za 250 litara radnog rastvora. Površine koje se ne moraju ispirati usled dejstva baktericida ostaju duži vremenski period otporne na rast i razvoj širokog spektra bakterija.

Uvek uz Vas, Vaš Jasvel!