Čišćenje vaše terase u proleće je odličan način da počnete svežu sezonu i uživate na otvorenom. Evo nekoliko koraka koje možete preduzeti da biste efikasno očistili svoju terasu:

  • Očistite prostor: Počnite tako što ćete ukloniti sav nameštaj, biljke i druge predmete sa svoje terase. Ovo će olakšati čišćenje površine i ulazak u sve uglove.
  • Očistite ili usisajte površinu: Koristite metlu ili usisivač da biste uklonili ostatke, lišće ili prljavštinu sa površine. Obratite posebnu pažnju na uglove, ivice i teško dostupna područja.
  • Operite sapunom i vodom: Pomešajte malo blagog sapuna sa toplom vodom i koristite krpu ili četku za čišćenje površine. Takođe možete da koristite mašinu za pranje pod pritiskom ako je imate, ali pazite da ne oštetite površinu ili bilo koje predmete u blizini.
  • Temeljno isperite: Nakon što ste očistili površinu, isperite je čistom vodom da biste uklonili ostatke sapuna. Za ovaj korak možete koristiti crevo ili kantu vode.
  • Pustite da se osuši: Ostavite terasu da se potpuno osuši na vazduhu pre nego što vratite nameštaj ili biljke. Ovo će sprečiti stvaranje mrlja od vode ili buđi.

Prateći ove korake, možete efikasno očistiti svoju terasu i pripremiti je za prolećnu sezonu.

To je koncentrovani univerzalni biocidni proizvod za pranje i čišćenje podnih površina i pločica sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na patogene mikroorganizme. Idealan za pranje pločica, podova, većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama, sportskim halama, hotelima, restoranima i domaćinstvu. Veoma efikasna formula i za najotpornije prljavštine na unutrašnjim i spoljnim površinama, a naročito onim koje iziskuju viši nivo higijene. Produženi efekat dejstva i mala potrošnja sa velikim učinkom čišćenja čine ga jednim od najčešće odabranih sredstava za pranje, dezinfekciju i održavanje.
Najbolje je rastvoriti 20 ml Podosept-a u 5 litara vode. Jedan litar Podosept-a je dovoljan za 250 litara radnog rastvora. Površine koje se ne moraju ispirati usled dejstva baktericida ostaju duži vremenski period otporne na rast i razvoj širokog spektra bakterija.
Uvek uz vas, Vaš Jasvel!