Sredstva za dezinfekciju ruku smanjila broj bolesti

Studija objavljena u časopisu BMC Infectious Diseases otkrila je da je učestalost izostanaka sa posla u javnoj administraciji zbog obične prehlade, temperature i kašlja značajno snižena kad su zaposleni koristili dezinficijense za ruke na bazi alkohola. Nils-Olaf Hübner i njegov tim iz Nemačke analizirali su izostanke sa posla i simptomske podatke 129 zaposlenih osoba. Oni su zaključili da su dezinficijensi za ruke smanjili broj bolesti za većinu osmotrenih simptoma. Zbog toga je preporuka ove studije bila da se uvedu sredstva za dezinfekciju ruku u redovnu upotrebu jer je to korisna i finansijski povoljna metoda promocije zdravlja i efikasnosti zaposlenih.

Deziall hand plus je sredstvo sa kojim ćete dobiti visok stepen higijene

Na tržištu je prisutan veliki broj ovih sredstava, a naša preporuka je Deziall hand plus, gotov radni rastvor za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku i kože tela.
Izuzetna potencija kombinacije dva alkohola, hlorheksidin diglukonata i mlečne kiseline. Maksimalna nega bez sušenja ruku, uz prijatan osećaj i blag miris. Baktericidni ,fungicidni, tuberkulocidni i virucidni efekat ispoljava za 30 sekundi nakon primene.
Ovo sredstvo pruža visok stepen higijene i zaštitu od kontaminacije do 6 sati nakon primene.

 Izvor: www.021.rs