Prečišćavanje vode uklanjanja zagađivače i nepoželjne komponente, ili redukuje njegove koncentracije

Uz Vašu podršku i usmerenje, Vaše dete će odrasti u emotivno toplo dete, koje će zahvaljujući upravo ovoj svojoj osobini imati razvijene socijalne kontakte, biti omiljeno u društvu i pravilno raspoznavati kako lične želje, tako i umeće poštovanja tuđih.

Zamućenost nastaje zbog prisustva nerastvorljivih suspendovanih čestica, odnosno nečistoća u vodi. Generalno, zamućenost je češća u površinskim nego u podzemnim vodama, zato što se podzemna voda kreće previše sporo da bi nosila čestice sedimenta. Zamućenost je nepoželjna za zdravlje kao i za estetiku zbog toga što se ona može pomešati sa dezinfekcionim sredstvom i može štititi mikroorganizme. Zamućenost ćete najlakše opaziti na većim vodenim površinama. Recimo, ukoliko koristite bazen za rekreaciju ili sport, može se desiti da primetite da voda ima određen stepen zamućenosti.

Akva flokulant se koristi za uklanjanje nečistoća iz vode u bazenu

Akva flokulant se koristi za uklanjanje nečistoća iz vode u bazenu koje joj daju mutan izgled. Nečistoće kao i insekti mogu dospeti u bazen putem vetra ili raznošenjem zemlje i peska putem nogu. Upotrebom Akva flokulant-a voda ponovo dobija bistar i proziran izgled. U preporučenim dozama nije toksičan i ne deluje na kožu.

Izvor: www.aquainterma.rs