Prehlada i grip su neizbežni pratioci prelaznih perioda (zima-proleće), a spadaju u grupu infekcija koje se prenose kapljičnim putem.

To znači da tokom govora, kijanja, kašljanja zaražena ili obolela osoba izbacuje u svoju okolinu sitne kapljice koje sadržati uzročnike oboljenja. Te kapljice putem vazduha dospevaju do drugih osoba koje ih udisanjem unose u organizam, čime se bolest prenosi na zdrave osobe. Zato je jako važan element zaštite od ovih bolesti i redovno provetravanje prostorija u kojima se nalazite i održavanje vazduha u njima. U tome vam mogu pomoći aerosoli, koje aktivno deluju u vazduhu, a pojedine su tako formulisane tako da deluju na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa.
Izvor: www.dzns.rs

Naša preporuka je tečno dezinfekciono dezodorantsko sredstvo Asepssol aerosol.

Jasvel-ov asepssol aerosol svojim katjonskim površinski aktivnim delovanjem u vazduhu i na različitim površinama, predmetima i materijalima uništava mikroorganizme, neprijatne mirise i elektrostatičko naelektrisanje. Pogodan je kod svih dezinfekcija i dezodoracija vazduha u bolnicama i domovima zdravlja, prehrambenoj industriji, živinarstvu, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, brijačko-frizerskim radnjama, salonima za negu lepote, teretanama, u unutrašnjosti sredstava javnog prevoza, taksi vozila, vozova, aviona i porodičnih automobila, dezinfekcija klima uređaja. Specijalno pakovanje sa pumpicom čini ga jednostavnim i praktičnim za upotrebu i redovno korišćenje.
Uvek uz vas, Vaš Jasvel!