Kupatilo je jedna od prostorija u domu koju je najteže održavati čistom i sredjenom, ali i najvažnija kada je reč o čišćenju. Samim tim se mora dodatno posvetiti pažnja dezinfekciji kupatila nakon svake upotrebe.

Potencijalno kontaminirane površine teba dezinfikovati i očistiti pre ponovne upotrebe. Kupatilo koje se očisti i dezinfikuje može se koristiti nakon pola sata od dezinfekcije. Posebno treba obratiti pažnju na one površine koje se često dodiruju. Pre svega, to je kvaka na vratima toaleta, pa je potrebno posvetiti pažnju i higijeni ruku, a posle pranja ih treba lepo i osušiti jer se u vlažnoj sredini bakterije lako razvijaju. Takodje, držač za sapun je mesto koje je uvek vlažno, pa je praktičnije koristiti tečni sapun ili obezbediti držač sa koga će se voda lako ocediti. Prekidači za svetlo, slavine, zavese za tuš kabine, lavabo i wc šolja pogoduju razvoju bakterija, pa je neophodno njihovo redovno održavanje i brisanje. Čisti podovi su neizostavan element održavanja higijene kupatila, pa ih po njihovom pranju prebrišite suvom krpom ili ostavite da se lepo osuše.

Preporučuje se dezinfekcija najmanje jednom dnevno. Održavanje higijene vašeg kupatila i toaleta, doprinosi ne samo zdravlju vas i vaše porodice, već i štiti vaše sanitarije, slivnike i cevi od kvarova.
Izbor dezinficijensa zavisi od tipa površine koja se dezinfikuje i njene namene. Veoma je važno da koristite dovoljnu količinu sredstva za dezinfekciju i da ga ostavite da deluje.
Preporučuje se dezinfekcija najmanje jednom dnevno. Održavanje higijene vašeg kupatila i toaleta, doprinosi ne samo zdravlju vas i vaše porodice, već i štiti vaše sanitarije, slivnike i cevi od kvarova.

Kolibri Sanisept

čuva i štiti vaše sanitarije, ostavljajući za sobom mirisnu svežinu i besprekornu belinu.

Efikasno čisti, dezodoriše i otklanja kamenac sa keramičkih površina uz ostavljanje visokog sjaja. Uspešno otklanja i najtvrdokornije nečistoće i naslage sa zidova i rubova WC – školjke, uništavajući pritom sve prisutne bakterije.
Zahvaljujući svojoj gustini Sanisept ostaje na površini duže nego tečnost garantujući efikasnost i bolje čišćenje.
Redovna upotreba Sanisept-a pruža potpunu čistoću i mirisnu svežinu.

Uvek uz Vas, Vaš Jasvel!